Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tájékozódj és élj teljesebb életet ;) Vagy ne...

Szex kérdések / válaszok

2010.02.02. 11:41 Kaleb

A szexualitás már elég korán az életünk részévé válik aminek köszönhetően erősen befolyásolja a mindennapjainkat. Olyannyira természetes dolog számunkra a szex, hogy ritkán gondolkozunk el azon, esetleg nem tudunk róla eleget, tovább képzésre lenne szükségünk. Én úgy gondolom az ember ösztönösen tudja hogyan elégítse ki szexuális vágyait, de sajnos azt nem, hogy hogyan éljen párkapcsolatban. Ez majd egy másik cikk témája lesz.

Lássuk, elég e az az alapvető ösztön a szexhez amivel minden ember rendelkezik, vagy esetleg van még mit tanulnunk ebben a témában is...

Megfigyeléseim szerint nem csak az ellenkező nemről nincs elég információnk, de saját testünk működése is rejtély számunkra. Legtöbbször azt se tudjuk mit akarunk, mi miért történik velünk. Szociálpszichológus ismerősöm elmondása szerint a legtöbb férfi azért nem teljesít jól az ágyban mert mindenféle munkahelyi vagy magánéleti gondok gyötrik melynek következtében görcsöl. Sajnos az orvostudomány a legtöbb esetben gyógyszerekkel akarja eltüntetni a tüneteket, de ez hossztávon nem megoldás.

A nők egy elég nagy százaléka szerint az orgazmus (legalábbis a nem önkielégítésből származó orgazmus) egy legenda. Vajon miért kerüli el a legtöbb nőt az orgazmus? Ezekre a kérdésekre mind választ add a test-lélek biológia, csak mernünk kell kérdezni és fel kell ismernünk, hogy bizony nagyon sok mindent nem tudunk.

Ha esetleg rávettelek, hogy tájékozódj és merj kérdezni akkor ajánlom figyelmedbe a következő linkeket:

 

- Levegő a hüvelybe?

- Szex naponta egyszer - orvosi utasításra!

- A női orgazmus és annak típusai

- Gátizmaink védelme

- Orgazmuskészség és az intim torna

- A menopauza a szexuális élet végét jelenti?

- Az okos nők jobban élvezik a szexet

komment

Címkék: szex szexualitás hormon orgazmus fogamzásgátlás kapcsolat intimitás csikló intim torna menopauza antal vali

süti beállítások módosítása